©2015 villaidea

voorbeelden interieuradvies

Villaidea maakt al heel wat jaren van wonen genieten.

We vertellen je er graag meer over. En als je wilt, kun je projecten die we bij mensen thuis of bij bedrijven hebben gerealiseerd hier online bekijken. Op deze pagina staat slechts een greep van dat we gedaan hebben. Op de site van Houzz staan er nog een aantal met veel foto’s.  De wat oudere voorbeelden staan op deze pagina van de site over kleuradvies van Villaidea. Heb je een specifieke vraag over werk van ons, bel dan gerust even: 06 44752181

<terug> | <verder>  

Maak_van_wonen_genieten_met_VILLAIDEA_interieuradvies_uit_Zeist_voor_kleuradvies_gordijnadvies_meubeladvies_in_je_interieur_thuis_of_in_je_bedriijf.html

voorbeelden van ons interieuradvies

villa driebergen | kleuradvies, gordijnadvies aan huis en indelingsadvies 2014


vraag: Bij deze opdrachtgever uit Doorn was de belangrijkste vraag om nog meer kleur toe te voegen in het interieur. Vooral de keuken die, toen Villaidea binnenkwam, nog wit was, werd als te kil en ongezellig ervaren. Ook de hal, die nog wit was, mocht meer kleur krijgen. Maar welke kleur kies je dan als de woonkamer al in een warme oranje tint is geverfd.


uitvoering: Daar hebben we in overleg met de opdrachtgever een aantal mooie voorstellen voor aangedragen. Met nog meer kleur als resultaat. De hal is diep paars geverfd en in de keuken zijn de wanden in ene grijsgroene tint geverfd. De warmoranje/goudachtige gordijnen maken het warm en af. (nog niet op foto). De haard die eerst wit was is zwart geverfd, De ruimte is namelijk heel hoog.Met de toevoeging van het zwart creëer je diepte. Dit in combinatie met een mooie strakke nieuwe bank, is de zithoek een fijne ruimte geworden.

de woonindustrie nieuwegein |inrichting, aankleding en styling designkamer 2, 2014


opdracht: Als vaste Stylist van De Woonindustrie werkt Tjitske van Villaidea samen met collega-stylistes Nathali Meurs en Sandra Struijker de Boudier. We werkten samen de inrichting, kleuren en aankleding uit voor 2 Design-woonkamers.


uitvoering: Binnen 1 week bedenken we hoe het er uit komt te zien, benaderen we fabrikanten, schilderen en behangen we de ruimtes en toveren we ze om tot stijlvolle Designkamers beide met een eigen look en feel. Voor de fotografie stylen we de ruimtes.De fotografie is tot in de puntjes uitgevoerd door Nicole Minneboo. De schilderijen van de twee kinderen zijn gemaakt en ter beschikking gesteld door kunstenares Jacqueline Laimböck.

Een heerlijk project om samen uit te voeren!

dubbeldijkhuis | metamorfose begeleiding totale inrichting, kleuradvies en lichtplan 2010-2014


project: Woonboerderij 650m2 in Alphen 2010-2014. Dit vrijstaand dubbel dijkhuis wordt in 4 jaar tijd omgebouwd tot modern leefhuis, voorzien van het ultieme woongemak.


vraag: Aan Villaidea werd gevraagd om mee te denken met de indeling, een lichtplan te maken en een voorstel te doen voor de algemene sfeer, gebruik van kleuren, meubels, materialen en (gordijn)stoffen.


uitvoering: Voor deze bewoners zijn in fasen voorstellen gedaan voor kleuren, indeling, bouw van de keuken en alle meubels. Samen met de eigenaren zijn we een aantal keren gaan woonshoppen nadat ik een voorselectie had gemaakt. Ook heeft Villaidea de gordijnen en de vloerkleden geleverd. Het lichtplan is samen met Annelies Valentijn gemaakt.


afronding: Ter afronding heeft Villaidea voor de fotografie de styling verzorgd. Louise de Miranda verzorgde de reportage die vervolgens internationaal gepubliceerd is. Hier zie je de online reportage hiervan. Een modern sfeervol leefhuis met een eigen gezicht is het resultaat.

de woonindustrie nieuwegein |inrichting, aankleding en styling designkamer 2, 2015


opdracht: Als vaste Stylist van De Woonindustrie werkt Tjitske van Villaidea samen met collega-stylistes Nathali Meurs en Sandra Struijker de Boudier. We werkten samen de inrichting, kleuren en aankleding uit voor twee Design-woonkamers.


uitvoering: Binnen 1 week bedenken we hoe het er uit komt te zien, benaderen we fabrikanten, schilderen en behangen we de ruimtes en toveren we ze om tot stijlvolle Designkamers beide met een eigen look en feel. Voor de fotografie stylen we de ruimtes.De fotografie is tot in de puntjes uitgevoerd door Nicole Minneboo.

Een heerlijk project om samen uit te voeren!

moderne villa zeist, 2013 | licht


vraag: Deze familie belde mij om te vragen of ik hun kon helpen met het maken van een lichtplan voor hun nieuwe uitgebouwde keuken, bijkeuken en aangepaste entree. Het advies beviel zo, dat zij Villaidea ook hebben gevraagd om de woon en werkkamer aan te pakken.


uitvoering: In de woonkamer werd kleur toegevoegd, een nieuwe haard geinstalleerd om de grote ruimte intiemer te maken en op te delen in een woondeel en eetdeel.

Daarbij is er voor de zithoek een nieuwe bank van Verzelloni voorgesteld, de Link, in een hoekopstelling. Een groot warm kleed, en booglamp Twiggy van Foscarini maken de zithoek af.

Nieuwe gordijnen maken het interieur compleet.

woonbeurs amsterdam 2014 | inspiratiewand in opdracht van sanoma


opdracht: Sanoma gaf Villaidea samen met NML Design de opdracht om een inspiratiewand vorm te geven op het Woonadviesplein.


programma van eisen: blauw/denim.  Vast gegeven: blauwe wand van 12 x 3. De meubels mogen max 40 cm diep zijn.


uitvoering: Samen met Nathali Meurs van NML design heeft Villaidea met veel plezier een concept uitgewerkt om de wand aan te kleden. “Wandeling door het huis” hebben we het genoemd. Alle meubels zijn blind aan de wand bevestigd en mochten niet meer dan 40 cm uitsteken. Diverse meubels zijn doormidden gezaagd en allemaal in de tint Dazzling Night van Flexa geschilderd. Een bankje van denim met kussens sieren de wand op. Uitvoering, styling en realisatie door Villaidea ism NML Design.

woonhuis zeist | ‘t begon met kleur


vraag: Het begon allemaal met een kleuradvies voor de woonkamer. Het advies van Villaidea en de praktische tips, werd als zo prettig ervaren dat we voor de familie ook een meubel- en stofvoorstel mochten doen.


uitvoering: Villaidea heeft alle gordijnen en meubels ‘geshopt’ en geleverd. Toen de keuken uitgebouwd ging worden, werd Villaidea weer ingeschakeld.

Uitgangspunt was dat de keuze van kleuren en stoffen de sfeer van het huis moesten versterken en er geen felle kleuren gewenst waren. Een mooi basispalet in off white met wat paarsaccenten is het resultaat. 

herenhuis zeist | kleur toevoegen in het interieur


vraag: Bij deze opdrachtgever uit zeist was de belangrijkste vraag om meer kleur toe te voegen in het interieur. En meer eenheid te creeeren.


uitvoering: Door toevoeging van behang ‘People’ van Harlequin in de woonkamer en behang in de hal in een grafisch patroon, dat een spannend spel oplevert met de oude vloer, is het huis nu af en lekker speels en kleurrijk geworden. Een oud huis met een moderne twist.

mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:
ik wil interieur-advies aan huismailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:shapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1