Maak_van_wonen_genieten_met_VILLAIDEA_interieuradvies_uit_Zeist_voor_kleuradvies_gordijnadvies_meubeladvies_in_je_interieur_thuis_of_in_je_bedriijf.html

hoe anderen ons interieuradvies hebben ervaren

dit zeggen anderen over villaidea


”Tjitske heeft mij ontzettend goed geholpen met het de inrichting en kleuren van mijn nieuwbouwappartement. Tjitske is een echte meedenker, komt snel tot resultaat en houdt het beschikbare budget goed in de gaten. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!”

Simon Dompeling, bekijk deze review op LinkedIn


“Tjitske heeft ons bij twee totaal verschillende winkels enorm veel inspiratie gegeven om te komen tot een keuze van een mooi concept inclusief kleur en materiaal advies.”

Yvo, bekijk deze review op LinkedIn


“We zijn superblij met de adviezen die Tjitske heeft gegeven om ons huis verkoopklaar te maken. Dat resulteerde in de eerste paar dagen in heel veel kijkers. Wat mijn man en ik met name goed vonden dat de adviezen die zij gaf gerealiseerd konden worden met eigen spullen. We konden daardoor alles zelf doen en het kostte daardoor niet veel geld. Echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar huis wil verkopen of het wat leefbaarder wil maken.”

Titia, bekijk deze review op LinkedIn


”Wij zijn een technisch bedrijf, en willen ons niet bezig houden met hoe we er uitzien. We hebben aan Tjitske gevraagd om met haar frisse blik naar ons interieur te kijken. We kregen een advies dat ons past en gaan onze werkomgeving nu aanpassen. Stoer en functioneel! Tjitske kon zich goed inleven en levert maatwerk.”

Tom Dekker, bekijk deze review op LinkedIn


Tjitske heeft ons heel goed geholpen met een mooi kleur en interieur advies voor de kamers van onze kinderen. Wij wilden geen 'standaard' kinderkamer voor onze kinderen, dus kozen voor professioneel advies. Haar advies was origineel en creatief, praktisch, goed betaalbaar (advies zelf, maar ook uitwerking van haar advies is betaalbaar) waarbij ze zich ook goed heeft ingeleefd in de interesses van elk van de jongens. Daarnaast is ze tijdig en professioneel in haar communicatie en de opvolging. Wij zijn meer dan tevreden!”

Diana, bekijk deze review op LinkedIn


Voor het bepalen van een nieuwe uitstraling voor ons bedrijf kwamen we in contact met Tjitske. Niet alleen kleur en inrichting maar ook marketing en strategie werden besproken. Tjitske is zeer professioneel, heeft kennis van zaken, en let op alle details. Wij zijn inmiddels gestart met verbouwing en uitwerken van het plan en ben heel blij dat we destijds via Google bij jullie zijn terechtgekomen.”

Willem Lam, De Sleutelspecialist Amersfoort, bekijk deze review op LinkedIn


Tjitske is een professional die met andere ogen naar je interieur kijkt en met jou kijkt hoe het nóg beter en mooier kan! Ze geeft een compleet advies aan de hand van meegebrachte kleur- en stofstalen. Ze is niet bang om haar mening te geven, met respect voor je eigen wensen. Kortom: een ideale sparringpartner om je omgeving wat meer kleur te geven.”

Karin, bekijk deze review op LinkedIn


Tjitske is een echt meedenker, die met verrassende oplossingen komt en heel goed gebruik maakt van de beschikbare mogelijkheden. Haar kleurenadviezen voor binnen en buiten zijn voor mij heel waardevol geweest.

Bram, bekijk deze review op LinkedIn


Tjitske heeft ons heel goed en efficiënt geholpen bij de keuzes rondom kleuren in ons huis. Uitgangspunt was: geen wit meer op de muren. Goed voorwerk door Tjitske maakte dat we samen snel knopen konden doorhakken. Alle muren hebben een kleur of bijzonder behang gekregen, zonder dat het een Villa Kakelbont is geworden. Fijn samengewerkt door goed inlevingsvermogen en betrokkenheid van Tjitske!

Margriet, bekijk deze review op LinkedIn


Na een grote verbouwing van ons huis hebben wij de firma Villaidea ingeschakeld voor advies omtrent het lichtplan en de inrichting. De firma Villaidea heeft, in de persoon van Tjitske de Ruiter, ons uitstekend geholpen met goede ideeën, adviezen en de uiteindelijke uitvoering. Vakkundig, creatief en met de juiste contacten in de interieur branche. Tjitske de Ruiter is in staat zich goed in te leven in de wensen en stijl van de klant en dit om te zetten naar een concreet voorstel. Tjitske gaat niet over één nacht ijs, maakt meerdere voorstellen, wijzigt en puzzelt net zolang totdat beide partijen zich compleet kunnen vinden in het resultaat. Daarbij steekt Tjitske haar eigen visie en vakkundige mening niet onder stoelen of banken. Kortom, een fijn adres voor advies, ontwerp en uitvoering van interieurprojecten.

Jacco, bekijk deze review op LinkedIn


Ik werk al jaren samen met Tjitske aan uiteenlopende zakelijke en particuliere projecten. Tjitske is praktisch ingesteld, heeft een bijzonder gevoel voor kleur en een helder inzicht. Onze samenwerking werkt altijd bijzonder gestructureerd met als resultaat mooie projecten!

Annelies Valentijn, bekijk deze review op LinkedIn


Tjitske heeft ons geadviseerd met de inrichting van het nieuwe kantoor (Vlaskamp Advocaten) maar mij ook prive bijgestaan. Zij heeft de wensen goed vertaald en het resultaat is een fantastische werk- en leefomgeving.

Frouke, bekijk deze review op LinkedIn


Onze eerste kennismaking met Villaidea / Tjitske kwam tot stand via de Rabobank waar een aantal uren advies werd aangeboden bij verhuizing naar nieuwe woning. In eerste instantie hebben we ons tot grote tevredenheid laten adviseren mbt kleur advies. Vervolgens hebben we Villaidea steeds meer betrokken bij het inrichten / meubileren van de woning waar het meerendeel van de meubels, gordijnen etc. ook door Villaidea geleverd zijn. Tjitske luistert goed naar wensen en weet dit, rekening houdend met een ieders individuele smaak, goed om te zetten in passend en smaakvol advies voor zowel meubels, kleurstelling, gordijnen etc. We kunnen haar diensten dan ook van harte aanbevelen.

Andries, bekijk deze review op LinkedInOp de LinkedIn pagina van Villaidea lees je alle beoordelingen van onze opdrachtgevers.

mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:
ik wil interieur-advies aan huismailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20graag%20interieuradvies%20aan%20huis,%20dit%20zijn%20mijn%20contactgegevens:shapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1